Kategorier

jerry

Vill du bli medlem?
klicka här!

Sagodelen Narren

Who's Online

3 visitors online now
2 guests, 1 bots, 0 members
Map of Visitors

Inför kommande seglingssäsong -2017

Inför kommande seglingssäsong -2017, kommer vi bara att kunna genomföra en seglingsvecka V-31, med de större barnen, eftersom Jerry flyttat till Göteborg och börjat på Öckerö seglande gymnasieskola 🙁

Uan att överdriva så har Jerry och jag de senaste åren lagt ned ungefär 1 månads arbetstid vardera per år på seglarskolan. Det är så mycket arbete vid sidan av att vara instruktör på kurserna som de flesta inte kan föreställa sig.

Att hålla igång en flotta med tio egna båtar plus arrangerande av sju extra inlånade båtar varje år, samt reparationer, fixande av extra instruktörer, mail-kontakter med alla deltagare, inköp och utrustning inför övernattningsveckan, klippa vass, laga bryggor, lägga ut bojar, ha koll på ekonomin mm…

Så beslutet är att lägga nybörjarkursen (V-33) , samt båt-utlåningen vilande, eftersom det är den mest resurs och tidskrävande delen, tills/ eller om några andra personer skulle vilja ta hand om detta.

Jerry och jag räknade ut att fram till och med i somras så har vi hållit på i 8 säsonger från det hela startade som en liten klubb 2009.

Vi tackar både deltagare och de som stöttat oss för alla fina år som varit 😉

Gunnar & Jerry