Kategorier

jerry

Vill du bli medlem?
klicka här!

Sagodelen Narren

Who's Online

1 visitors online now
0 guests, 1 bots, 0 members
Map of Visitors

Gårdagen är historia, framtiden en dröm… (men endast nuet är verkligt)   och i varje ögonblick av detta nu, planterar vi genom våra val och handlingar fröna till vår gemensamma framtid på Jorden.

Framtidens värld och villkor fogas samman av allas våra drömmar likt bitarna i ett gigantiskt pussel.

Hur ser din pusselbit ut?

Laura Dekker seglade ensam Jorden runt när hon var 14 år. En enastående bedrift, i klass med med bestigandet av Mt. Everest eller landningen på månen!  Hon visade att Allt är möjligt!

Det viktigaste var inte att hon seglade Jorden runt, utan att hon följde sin dröm. Det betyder inte att alla måste segla Jorden runt och ta rekord. Laura Dekker är ett exempel på en av många som vågade följa sin dröm.

Att våga följa sina drömmar (to catch a dream) behöver inte vara något stort, det kan vara alltifrån att resa till Italien och hoppa fallskärm till att avsluta dagen med en roddtur i solnedgången med en kopp kaffe.

Att segla är bara en av de oändligt många drömmar som finns, så våga följa Dina drömmar!

 

DSCN1432

 

När Piratskolan startade ville vi ge barn och unga just den chansen – att följa sina drömmar…   och för att kunna nå en dröm på det stora livs-havet så måste man kunna navigera…

 

 

DSCN1440

 

Reflektioner om segling, havet och livet under en tidig vårsegling tvärs över Östersjön från Tyskland till Sverige… Läs mer!